Anketa. Jágra jste viděli v Kladně

Mnozí fanoušci si v naší anketě přáli splnění svého snu - aby hokejista Jaromír Jágr začal novou sezonu v Kladně. 

Téměř padesát sedm procent tipujících v anketě Kde nastoupí Jaromír Jágr v nové sezoně odhadovalo, že by mohl obléknout dres svých Rytířů. K tomu se teoreticky nejvíce schylovalo minulý týden před domácím zápasem s Přerovem, ve kterém šlo oběma týmům o první příčku v tabulce. Možnosti, že by si "Džegr" na poslední chvíli svůj postoj rozmyslel a kladenský dres oblékl, očekávaly na stadionu čtyři tisícovky diváků. Ten se ovšem k "zaručeným zprávám" postavil čelem a více než den před zahájením duelu prohlásil, že nikomu nesliboval, že určitě nyní za Kladno nastoupí. Zároveň doplnil, že jeho agent jedná s několika kluby NHL. A včera z toho vyšlo Calgary Flames.
Jaromíra Jágra čeká první zápas ve čtvrtek ráno v kanadském derby na ledě Edmontonu. Start Jágra v NHL získal v anketě téměř dvacet devět procent hlasů. Na třetím místě se umístila možnost, že ukončí hokejovou kariéru.

"Máme mladý tým,který takového hráče k sobě potřebuje. Zároveň nám bude velmi platný v přesilových hrách," míní Michael Frolík, další odchovanec kladenského hokeje v dresu Calgary. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí