Rytíři zvládli v Ústí nájezdy

Kladenští hokejisté v Ústí nad Labem ztratili bod, když Lvy porazili až po nájezdech. V řádné hrací době utkání skončilo 3:3 (0:0, 2:1, 1:2). 

Zbytečný gól v oslabení v závěrečných vteřinách druhé třetiny utkání opticky zdramatizoval. Po úvodním seznamovacím dějství se zdálo, že lepší tým dojde hladce k tříbodovému zisku. Ovšem ve 43. minutě domácí kladenským Melkou skóre srovnali a hrálo se zase od "začátku"... Když šest minut před koncem vystřelil Machač Kladnu další vedoucí gól, fanoušci očekávali, že Rytíři vedení uhlídají a odvezou si po řádné hrací době tři body. Leč Lvi mají výtečného střelce Melku. Ten fanouškům svým druhým gólem protáhl večer o nastavení zápasu, který vyvrcholil nájezdy. V nich se trefil pouze Kružík a Kladno mohlo slavit dva body.

Kladenští se teď doma příliš neohřejí. Už v pondělí nastupují na ledě Karlových Varů (17.30 h.) v přímém boji o lídra soutěže.

Branky a nahrávky: 40. D. Merta (Vrdlovec, M. Vágner), 43. Melka (Roubík), 57. Melka (Roubík) – 22. Zikmund (P. Hořava, Kubík), 25. Redlich (Svedlund), 54. Machač (J. Kloz)

HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Hes, Bernad, M. Vágner (C), Husák, Vaněk, Mlčoch, Vl. Brož – Gengel, Roubík (A), Melka – D. Merta, Vrdlovec (A), Severa – Navarra, Sladkovský, Markulinec.

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Lenďák, Štich, Kehar, Štindl, Hořava (A), Repe – Strnad, Přikryl, Pekr – Kloz, Machač, Tůma (C) – Redlich, Kaut, Zikmund – Kubík, Svedlund, Kružík.

Diváků: 2387

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí