Lukášův Brejk: Přesilovky konečně lepily. Ústí dostalo bůra zaslouženě!

Rytíři během reprezentační pauzy dřeli a bylo to vidět. Důraz se na tréninku kladl zejména na přesilovky, ve kterých se Kladno od začátku sezony trápilo. Proti Ústí nebyla snad jediná přesilová hra, která by nebyla koukatelná. Přesilovky zkrátka konečně lepily.

Minimálně dvě třetiny bylo Kladno lepší a Ústí dostalo bůra zaslouženě. I když se pak Slovan zlepšoval a třeba jeho poslední gólová akce byla pastvou pro oči hokejového fanouška. Moc pěkný gól exkladenského útočníka Melky po parádní kombinaci.

Doma se poprvé představil Anton Kuryanov. On, Adam Kubík, Honza Kloz a Patrik Machač byli v utkání nejvíce vidět. Ale ještě k té nové posile samotné. Po utkání jsem s ním dělal rozhovor. Obával jsem se, jestli na něj půjde, protože to mělo být na kameru a on neumí moc anglicky. Když přišel, měl jsem z něj docela obavu až strach. Nedíval se totiž moc pozitivně.

Ale to byla asi nějaká prvotní maska, možná byl jen nervózní z kamery. Hned to z něj opadlo a nakonec se z Antona hned po první odpovědi vyklubal velmi sympatický chlapík. Pravda, ta jeho angličtina je asi na té nejnižší úrovni, ale já jí také nemám kdoví jakou. Ale rozuměl všem otázkám a na všechny uměl reagovat.

Jinak se už moc těším na středu. To přijedou Karlovy Vary, a to bude teprve pořádná prověrka. Navíc utkání ve speciálních dresech. Moc bych si přál, aby bylo před Vánoci třeba i vyprodáno.


Počasí Kladno

Předpověď počasí