Jágr: Kladno je pro mne prioritou!

Dlouho očekávaná tisková konference Jaromíra Jágra je již minulostí a Vaše Kladno vám nabízí přehled nejzajímavějších výroků hokejové superstar.

1. O Kladně:  "Bude trochu zvláštní nastupovat jako majitel a hráč v jedné osobě. Na ledě jsem ale pouze hráč a udělám-li chybu, chci, aby mě trenéři pokárali! Náš tým je dobře postavený, já trenérům naprosto důvěřuji a věřím, že tihle kluci na postup mají. Dokážeme to i bez případných posil."

2. O baráži: "Abych se mohl zúčastnit baráže, musím odehrát patnáct zápasů, tudíž je riskantní vynechat jakýkoliv zápas. V sobotu nejspíš nastoupím, ale určitě to nebude na celé utkání. S kondicí by to neměl být problém, když už nebudu moct, tak se tam jen dobře postavím, na to už jsem odborník (smích). Musím si dát pozor na své zranění, na tréninku se člověk krotí, v zápase však chce odvést maximum."

3. O NHL: " Zda se tam vrátím, nevím. Teď jsem v Kladně a chci mu pomoci do baráže". 

4. O zdraví: "Byl jsem nemile překvapený, že vyřizování kontraktu do Calgary trvalo déle, než jsem očekával. Připravoval jsem se sám v Kladně, trochu změnil trénink a možná se kvůli tomu zranil. Asi ve 12. zápase v zámoří mi přes noc oteklo koleno. Přestal jsem trénovat a doufal, že se to zlepší. Dnes na tréninku jsem se cítil hůř, ale je to proto, že jsem byl včera u doktora Koláře. Myslím si, že mám problém s vnitřním vazem, nejspíše se to stalo v zápasech, kdy mi to koleno otékalo. U mého vazu je odchlíplý kousek kosti. Něco tam do sebe naráží, bohužel nevím, jak to přesněji popsat. Při injekci to bylo hodně bolestivé."  

5. O kariéře: "Kdyby nedopadla sezona v Kladně, mám otevřené dveře v Třinci, se kterým Kladno vždy spolupracovalo. Mým hlavním cílem je ale pomoci Kladnu. Ale jak jsem řekl, kdyby to nedopadlo a zdraví to dovolí, rád pomohu Třinci. Přemístil bych si tam všechny věci a hrál bych za ně jen domácí zápasy, to jsem jim ale ještě neřekl (smích)."

6. O fanynkách: "Přítelkyně je ještě v Kanadě, takže mou největší fanynkou je moje maminka, která ze všech lidí viděla nejvíce mých zápasů. Budu rád, když mě bude podporovat i naživo, v Americe byla naposledy před deseti lety."

- red -

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí