Exkluzivní video. Magor Charlie vyjel na led před Jágrem

Dnešní trénink Rytířů, včetně individuální přípravy Jaromíra Jágra, ohrozil muž ve středních letech, který si říká Charlie. 

Neznámý muž v hokejové výstroji s hokejkou v ruce a jmenovkou Charlie se dnes dopoledne během tréninku Rytířů usadil za střídačkami. Kdo je to, kde se na kladenském stadionu vzal, nikdo nevěděl. Na okolí včetně přítomných středoškoláků z Litoměřic, kteří se svojí profesorkou čekali na Jaromíra Jágra, vytahoval nůž a slovními výpady přítomným vyhrožoval, že je přeřízne. Hráče poté vyzýval k boxerskému souboji. Výzvy k opuštění stadionu ignoroval, vyjel v bruslích na led a puky ostřeloval ledaře. 

"Nezbývalo, než přivolat městskou policii. Přijeli velmi rychle a zásah byl v rámci možností perfektní. I touto cestou jim děkuji za vyřešení potíží," uvedl pro Vaše Kladno ředitel stadionu Josef Poláček.

Jaromír Jágr i se studenty vyvázli z incidentu bez újmy na zdraví. Muže si po zpacifikování převzala státní policie a posléze jej odvezli k vyšetření. Zdali k duševnímu, není zatím známo... 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí