Hlasy po duelu Litvínov - Kladno: Výhra díky snaze a výbornému gólmanovi

Rytíři včera rázně uzavřeli polovinu baráže. Poprvé v ní vyhráli venku a poprvé porazili Litvínov. Svého soupeře nyní mají v tabulce za zády. Po utkání domácí trenér bědoval nad slabou produktivitou Vervy a Pavel Patera chválil Cikánka.

Darek Stránský: "Málo gólů! Jednoznačná věc. Těch příležitostí jsme si vypracovali poměrně hodně, ale nejsme schopní dát nějaké góly. To zápas rozhodlo. Nemůžeme upřít snahu, kluci chtěli, měli enormní chuť a vůli po vítězství, ale bez gólů se vyhrávat nedá. Ve třetí třetině jsme udělali chybu, kdy jsme soupeři dovolil jet sami na branku a ten nás potrestal. Bohužel, zápas jsme prohráli, ale nic nevzdáváme, jdeme dál."

Pavel Patera: "U nás dnes stáli všichni svatí, ten nápor Litvínova byl první dvě třetiny obrovský. Samozřejmě náš gólman měl plno skvělých zákroků. Kluci makali, bojovali, dvě třetiny jsme přestáli se štěstím. Občas ta enormní snaha vyhraje zápas, nám se to povedlo a jsme za to velice šťastní. Bylo to šťastné vítězství podpořené dobrým gólmanem."

- red -

tabulepolitvinovu2

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí