Slavnost na zimním stadionu vystřídá bitva o třetí místo

Hokejoví rytíři dnes odpoledne (15.45) nastoupí doma proti Motoru České Budějovice. Přímo si to spolu rozdají o třetí příčku tabulky Chance ligy. Ještě předtím klub ocení první kladenské mistry ligy z roku 1959.

Kladenští z pěti posledních zápasů vyhráli za tři body jednom jednou a svým soupeřům podlehli třikrát v řadě. Pokud dnes nevyhrají, ztratí důležitý kontakt se špičkou tabulky. Motor doma rytíře porazil 3:0 a 7:3, kladenští hráči na svém ledě získali tři body po zkontumování několika budějovických zápasů z důvodu neoprávněného startu hráče. 

"Kladenští ví, že když nevyhrají, tak s první trojkou prakticky ztratí kontakt. To může být výhoda pro nás. Do sestavy by se měli vrátit Mitch Fillman a Cody Bradley. Hráči v našem týmu mají rozdělené role, nechávají každý den na zimáku všechno. Jsou ve výborné kondici, pracujeme s nimi. Soupisku jsme pouze doplnili o juniory Daniela Dudáčka a Jana Tlačila," uvedl mimo jiné na webu Motoru asistent trenéra Aleš Trotter.  

"Doufám, že přijde hodně lidí a že nás poženou za vítězstvím. Víme, že výkony teď nejsou ideální, ale všichni si přejeme, aby bylo plno a aby nám fanoušci pomohli se vrátit na třetí místo,“ uvedl na webu Rytířů kapitán týmu Jakub Strnad.

-red-

Foto: Rytíři Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí