Vrátí Zubr sérii do Přerova, nebo je Rytíři pošlou na dovolenou?

Může to být oslava kladenského postupu do semifinále play off, nebo se rytíři v neděli vrátí na přerovský led? Na tuhle zásadní otázku dá odpověď dnešní zápas na ledě ČEZ stadionu (18.00).

Přerovští oddálili ve středu prvním vítězstvím ukončení své sezony. V utkání padlo v téhle sérii nejméně branek a také trestná lavice na obou stranách proti předešlým duelům zela takřka prázdnotou. Navíc zubři tentokrát drželi s rytíři tempo po celé utkání. "Hráli jsem celou dobu na čtyři útoky a měli jsme více sil než Kladno. Chceme vrátit sérii k nám do Přerova," uvedl před dnešním utkáním trenér Zubra Vladimír Kočar. 

Kladenští v této sezoně se zubry doma neprohráli a dnes proti nim opět nasadí nejproduktivnějšího hráče play off Tomáše Plekance se dvěma góly a šesti nahrávkami, či špičku mezi třemi tyčemi gólmana Lukáše Cikánka. V týmu rytířů nejvíce branek, shodně po třech, vsítili obránce Říha a útočník Jelínek. 

Čtvrtfinálová série se hraje na čtyři vítězné zápasy, tudíž večer můžou vypuknout bouřlivé oslavy postupu. Případný semifinálový soupeř vzejde z dvojice Jihlava - Litoměřice, přičemž jihlavští hráči rovněž vedou nad svým soupeřem 3:1 v počtu výher. Cena vstupenky na dnešní utkání se pohybuje mezi 150 až 190 korunami.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí