Kladenští orli poznali, že opatrně se s Karlovarskem hrát nedá

Karlovarsko vs. Kladenští orli 3:0 (25:14, 25:18, 25:21). Kladno se v neúplné extraligové tabulce drží do šestého místa.

S Karlovarskem, účastníkem evropské Ligy mistrů, se ustrašeně hrát nedá. Kladenští orli tak odehráli úvodní dva sety. K tomu přidali více individuální hru než kolektivní boj a za necelou hodinu bylo jasné, že se domácí nesetkali se soupeřem, který by jim uštědřil, první prohru sezony.
„Teprve ve třetím setu jsme ukázali, že také máme určitou úroveň volejbalu. Pomohli jsme si servisem, který nám do té doby nešel, ovšem v rozhodujících momentech jsme opět zahráli opatrně. Před zápasy s Libercem a Českými Budějovicemi, špičkou extraligy, musíme přístup k silným soupeřům změnit,“ upozorňuje trenér Milan Fortuník.
Pozor! Zapište si do kalendáře: Příští sobotu hostí Kladno soupeře z Beskyd netradičně již od 16. hodiny. Hrát se bude takzvaný Movember zápas ve speciálních dresech, které orli tradičně vydraží. Pár dresů zbude i na akci s fanoušky v kasinu Rebuy Stars v NC Oaza. Ta se uskuteční 23. 11, večer. „Tam jsou všichni naši fandové srdečně zváni. Půjde o příjemné setkání s jedním z našich významných sponzorů. Ovšem s fanoušky se jistě potkáme ještě dřív. Po zápase s Beskydy totiž všchni odcházíme do kulturního domu na ples pořádaný SAMKem a Hospodářskou komorou,“ dodává kladenský kouč.

Sestav orlů: van Solkema, Platačs, Seppänen, Kraffer, Kyjanice, Špulák, libero Kunc (Hýský, Anderson, Grozer, Zvicer, Fortuník).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí