Kladno má šanci vrátit se na vítěznou vlnu

Kladenští volejbalisté se dnes (18.00 hod.) na severu Čech utkají s Ústím nad Labem. V zápase jsou favority a mají tak velkou šanci vrátit se na vítěznou vlnu.

V minulém kole totiž o šňůru výher přišli, když doma podlehli Praze 1:3. Poté z prvního místa extraligové tabulky spadli na druhou příčku. Ústí nad Labem by svou herní kvalitou nemělo Kladenským orlům dělat větší potíže a výhra domácího celku by se rovnala k nečekanému překvapení. 
Jestliže Kladno má v dosavadním vývoji sezony na kontě jedinou prohru, Severočeši, kterým patří desátá příčka, jich posbírali mnohem víc. Naposled doma podlehli Brnu 0:3! „Zápas bych nechal bez komentáře. Nerad bych střílel sám do sebe a celkově do vlastních řad,“ uvedl Jiří Kořínek kapitán Ústí nad Labem. K zisku setu natož bodu nepomohla ani nová posila z Venezuely blokař Ronaldo Martinez.
Na severu republiky se v kladenské sestavě představí například nejvíce bodující hráč extraligy Kristaps Platačs, nejlepší blokař Adam Zajíček či talentovaný servisman Lukáš Čeketa. Všichni ve svých kategoriích vedou tabulky individuálních statistik. Přímý přenos duelu můžete sledovat na serveru www.volej.tv

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí