Oslavy výročí kladenského volejbalu vypuknou v sobotu večer

V sobotu (3. února) hrají Kladenští orli doma extraligový zápas s Odolenou Vodou (16.00 hod.). Po jeho skončení vypuknou v Kině Sokol oslavy dvacátého výročí existence kladenského profesionálního klubu.

Když se po sezoně 2003/04 do Kladna přestěhoval mistrovský tým Odoleny Vody, přinesla s sebou první extraligový titul pro kladenský volejbal. Jako sportovní manažer v něm figuroval současný majitel klubu Milan Fortuník. „Po nějaké době jsem se přesunul do Odoleny Vody, abych tam znovu nastartoval profesionální volejbal. Po druhém titulu v roce 2010 jsem se do Kladna vrátil a pomáhal s týmem v druhé nejvyšší soutěži,“ vzpomíná. Na jaře roku 2015 koupil pro Kladno extraligovou licenci od Havířova a vrátil kladenskému volejbalu slávu. O dva roky později totiž se svým týmem vyhrál národní pohár a došel až do finále bojů o titul. Stříbro bralo Kladno také v další sezoně. V současné době klub Kladno volejbal cz sdružuje ženský i dívčí oddíly a dohromady s mládežníky tvoří jednu z nejpočetnějších sportovních základen ve městě!
V sobotu (20.00 hod.) je pro veřejnost v Kině Sokol připravený pestrý program včetně setkání s celým extraligovým týmem. „Věřím, že kdo za námi přijde, odnese si pěkný zážitek. A slibujeme i hudební překvapení,“ usmívá se Milan Fortuník.
Více informací o akci najdete na webové adrese www.kladno.volejbal.cz.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí