Orli se začínají bát o druhé místo

Kladenští orli vs. Ústí nad Labem 3:2 (25:16, 25:13, 27:29, 17:25, 15:11). Kladno zůstává druhé před Libercem o tři body, ovšem do konce základní části extraligy schází dohrát dvě kola a jedno znich čeká orly právě na hřišti Dukly.

Zápas byl pro fanoušky Kladna jako den a noc. Po dvou setech se už všichni viděli doma, leč ve třetím setu se v Kladenské sportovní hale nečekaně zatáhlo a ze šedi orli vystoupili až v páté zkrácené sadě, kterou vyhráli i díky tomu, že na hřiště přišel ještě nedávno zraněný kapitán Zajíček.
„Ztráta bodu pro nás není dobrá. Musím ale pochválit soupeře, že po dvou setech nesložil zbraně a hráli pak odvážně i dobře. My jsme se překvapivě začali hledat. Pro mě je to zklamání. Máme sice tři body před Libercem, ale druhé místo nemáme jisté,“ uvedl po utkání Milan Fortuník, prezident kladenského klubu.
„Po dvou vyhraných setech bývá třetí těžký. Jenomže my jsme se v něm hodně zhoršili a Ústí hodně zlepšilo,“ dodal manažer klubu Jindřich Neumann. 

Jan Murárik

fortstrop
Před zápasem klub vytáhl ke stropu dres číslo 3, na počest úspěšného trenéra

hys
Tomáš Hýský, kladenský rodák a dlouholetý hráč orlů, se dnes se svým mateřským klubem rozloučil a v dresu soupeře rozdával mládeži autogramy



Počasí Kladno

Předpověď počasí