Volejbaloví experti vidí jasný postup Kladna

Kladenští volejbalisté dnes (18.00 h.) ve sportovní hale začínají svou pouť za mistrovským titulem. Ve čtvrtfinále play off na svém hřišti přivítají osmou Odolenou Vodu.

Zajímá nás, co na sílu soupeře a vyhlídky Kladna v téhle sérii říkají naši pravidelní komentátoři zápasů kladenského týmu a zároveň bývalí volejbalisté. Jindřich Neumann byl jako manažer týmů u titulů Odolene Vody i Kladna, Luboš Maršoun vybojoval mistrovský titul jako hráč v osmdesátých letech a Borek Fokt je legendou kladenského volejbalu. 

Jindřich Neumann: "V sérii s Odolenou Vodu to vidím jasně čtyři nula na zápasy pro nás. Nebude to úplně jednoduché, ale ukončení čtvrtfinále v nejkratším čase je reálné. Soupeř totiž nemá jediného hráče, který je lepší než naši kluci a nemůže nás vůbec ničím překvapit. Oni nestíhají naši rychlou hru. Se vší pokorou k soupeři tvrdím, že příští pondělí budeme v semifinále."

Luboš Maršoun: "Nemyslím si, že by Odolena Voda mohla Kladno zlobit. Přejdeme ji úplně bez problému. Kladno si může nějaký zápas v téhle sérii zkomplikovat samo, když klukům nepůjde servis. Škoda jen podle mne, že trenér v posledním zápase doma s Brnem nedal větší šanci mladým náhradníkům, aby je měl připravené na play off."

Borek Fokt: "První zápas bude nervózní, ale pak potvrdíme, co celou sezonu hrajeme. Když k sérii přistoupíme zodpovědně, měli bychom v pohodě postoupit."

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí