Volejbalisté jsou v semifinále

Kladenští volejbalisté postoupili do semifinále play off v nejkratším možném termínu. Odolenou Vodu porazili v roli hostů i ve druhém zápase 3:1 (23:25, 25:19, 29:27, 25:19) a celkově na zápasy 4:0. Jejich semifinálový soupeř zatím není znám, ostatní série se stále hrají. 

Kladenští opět potvrdili svoji sílu, byť úvod duelu jim nevyšel. „Set jsme prohráli, protože domácí navázali na svůj včerejší výborný výkon. Připadali jsme si jak na tobogánu. Jednou nahoře, podruhé slušný propad. Výborně dneska zahrál Sparidans a ke konci se zklidnil van Haarlem, což týmu neskutečně pomohlo se zvednout,“ viděl zápas manažer týmu Jindřich Neumann.

„Část zápasu jsme hráli jako kdyby už bylo rozhodnuto a nic hrozného se nám nemohlo stát. Stále to v naší hře není úplně ono, i když všechna čest na adresu soupeře, celou sérii hrál nečekaně výborně. Věřím, že se z našeho trápení poučíme a začneme konečně hrát jen to nejlepší, co v nás je,“ doplnil kladenský kouč Milan Fortuník. 

Sestava Kladna: Křesťan, Trojan, Hietanen, van Haarlem, Zajíček, Hýský, libero Sparidans (Syrůček, Lenc, Dillien a Kozak).

Diváků: 350

Jan Murárik

odolkanastup

Nástup kladenských volejbalistů. Foto: Tomáš Kučera


Počasí Kladno

Předpověď počasí