Kladno se chystá na Halloween a Brno

V sobotu se tribuny sportovní haly promění v halloweenskou párty. Kladenští volejbalisté v ní pohostí soupeře z Brna a kladenský kouč Milan Fortuník už nyní zve na pěkný volejbal. Všem, kteří se dostaví s halloweenskou tématikou, slibuje vstup zdarma. 

Klub vytvořil tématickou pozvánku, kterou představí v nejbližší době na svých webových stránkách i na sociálních sítích. Hráči si nechali na tváře namalovat různé filmové hrdiny Halloweenu a pózovali před kamerou. Ovšem nyní se už plně soustředí na Brno. 

„To je opravdu silný soupeř. Disponuje například vynikajícím Hrazdírou či neméně zdatným  internacionálem Boulu. Co se týče klubových příprav, na zápas chystáme speciální sadu dresů s halloweenskými motivy,“ říká kladenský kouč. 

Kladenský klub nabízí vstupné zdarma tomu, kdo přijde v halloweenském. Po zápase se hráči s každým zájemcem vyfotí a rozdají své autogramy na připravené karty. „Fanouškům chceme každý zápas nabídnout něco zajímavého. Věřím, že i to je na naše zápasy přiláká v ještě větším počtu, než chodí,“ dodává Milan Fortuník.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí