Trenér Fortuník: Fanoušci si dnešní duel s Brnem užijí

Kladenští volejbalisté hostí dnes ve sportovní hale Brno (16.00 h.). Zápas slibuje parádní volejbal týmů, které patří do lepší extraligové společnosti i originální doprovodný program. Trenér Milan Fortuník potvrdil skvělou připravenost svého týmu a pro diváky vstup zdarma s podmínkou.

Zápas se nese ve znamení Halloweenu. Co všechno fanoušky čeká?
Vstup zdarma, pokud do haly dorazí se symbolikou Halloweenu. Přestávky jim opět zpestří, kromě soutěží, Míša Kottnerová se svými aerobičkami, a po utkání je pro diváky autogramiáda hráčů. K té zdarma rozdáme kartičky hráčů a mužstva. Hráči se k Halloweenu připojí speciální sadou tématických dresů. Ty jim po utkání zůstanou a je jenom na nich, jak s nimi naloží. Dresy fanoušci uvidí až těsně před zahájením utkání. Dres si tentokrát oblékne také maskot týmu klokan, který jako jediný z mužstva má větší číslo trika než já...

Připravili jste soupeře na to, co je v Kladně čeká?
Už dopředu jsme Brnu avizovali, že zveme děti z dětských domovů, proto tedy výjimečně začínáme ve čtyři, nikoli v šest hodin odpoledne. Převlékáním na poslední chvíli trošku zdržíme zahájení. Doufám, že to na Brno nikterak negativně nezapůsobí. 

Co si od zápasu slibujete vy, jako trenér?
Že potvrdíme výkonnost, která nás drží na třetím místě tabulky. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí