Trenér Fortuník jede do Zlína s Gromadowským

Kladenští volejbalisté sehrají dnes odpoledne extraligové utkání ve Zlíně (17.00 h.). Kdo nejde na hokejový zápas Rytířů s Prostějovem (16.00 h.), může volejbalisty sledovat v přímém přenosu na kanálu tvcom.cz. 

Zlín bez libera Obdržálka, který ukončil kariéru, není papírově tak silný jako v minulém ročníku. Na první pohled by si tak vicemistři z Kladna na půdě aktuálně sedmého týmu extraligy měli poradit minimálně za dva body. Do karet jim také hraje uzdravené účko Gromadowski, který minulý zápas proti Benátkám Kladnu citelně chyběl. 

"Do Zlína jedeme, dá se říct, všichni zdraví. Ale ne kompletní, protože zároveň s námi hraje naše béčko o první místo v Benešově, tak jsme ho posílili z áčka. Jsme zvědaví, jak si například nahrávač West poradí v nezvyklé zlínské hale," míní trenér Milan Fortuník. 

Kladenské čeká omlazený soupeř. "Mají výborné účko Koláře a bývalého reprezentanta Vašíčka. S blokařem Čechmánkem tvoří silnou trojku, která Zlín táhne. Místo Obdržálka hraje nadějný mladý kluk, kterému to nemusí proti nám sednout. Věřím, že to i tak dáme bez problémů a my si z Moravy odvezeme všechny body," dodává kladenský kouč.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí