Rumuni jsou minulostí, teď je tu Odolena Voda

Kladenští volejbalisté mají za sebou dvě výrazná vítězství. Nejprve v poslední extraligovém kole přehráli České Budějovice. poté v poháru CEV rumunské Galati. Dnes je venku čeká poslední tým extraligové tabulky Odolena Voda (18.00 h.).

"V zápase s Galati jsme byli zakřiknutí. Zaplaťpánbůh za takovéhle utkání. Nasbírali jsme cenné zkušenosti a porazili jsme soupeře, který si u nás zasloužil vyhrát. Solidní výkon podal Hýský a střeďáci. Jestli postoupíme dál, to nemůžu lidem v Kladně slíbit. Dnes v Odoleně Vodě nás čeká specifická hala. Proto jsme včerejší přípravu na zápas absolvovali v naší Hale BIOS, která se jí docela podobá. Domácí posílili sestavu a nebudou stále prohrávat. Jenom bych nerad, aby se dneska chytli na nás," říká kladenský kouč Milan Fortuník.   

"Ve čtvrtek jsme sehráli utkání bez přidané hodnoty. V porovnání se zápasem proti Budějovicím nedala s Galati polovina našeho týmu do toho pořádné emoce! Takový přístup se nám v play off může zle vymstít. Teď jsme s Galati na tenhle přístup doplatili v prvním setu. Ten mohl skončit v náš prospěch a zápas by se vyvíjel jinak. My jsme si vyhrát nezasloužili. Dnes v Odolce si nesmíme myslet, že nám vítězství spadne do klína. Jim se do sestavy vrací dva klíčoví hráči a Odolka bude nebezpečná," doplnil asistent trenéra Petr Klár.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí