Kladno ztratilo body s Tuchlovicemi

Volejbalová rezerva Kladna ztratila v krajské soutěži doma s Tuchlovicemi dva body, když po výhře 3:1 v prvním utkání v odvetě padla 2:3.

Tuchlovičtí si v prvním zápase domácí hráče testovali, aby na ně v druhém souboji vyrukovali soustředění, precizní při přípravě útoků a hlavně – téměř nekazili! Kladenští, byť měli v sestavě několik hráčů z Tuchlovic včetně nováčka Davida Homera na nahrávce, recept na rivala z okresu nenašli. 

„Překvapilo mě, jak moc byla znát absence Trojana na bloku. Bohužel, v druhém zápase jsme se neprezentovali jako jeden tým, ale jako parta sólistů, ve které chce každý jednotlivec vzít na sebe každý bod. Kdyby se ty body uhrály, tak budiž. Ovšem na rozdíl od soupeře naši jednotlivci ty balony nepokládali, ale kazili. I přes ztrátu zůstáváme v tabulce na prvním místě,“ komentoval dvojzápas trenér Kladna Vladimír Bednář. 

Do konce základní části soutěže schází Kladnu dvanáct utkání. Případná kvalifikace o postup do třetí nejvyšší ligy je na programu v druhé polovině dubna.

Jan Murárik

beckovderby

V derby šlo o každý míč...

beckosyrucek

Syrůček hrál i hlídal synovce Zajíčka

beckootrenera

O trenéra se chvílemi pokoušely mrákoty...

beckonekteri

Někteří hráči jedou na chlebech se šunkou

beckonovy

Nový nahrávač Homer byl pro smečaře zpočátku velkou neznámou

beckopopularita

Popularita béčka stoupá

beckoucastnici

Účastníci derby

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí