Kladno se přesvědčilo, že na Liberec má!

Kladenští volejbalisté prohráli 1:3, ale jednoznačné vítězství Liberec včera neviděl. Podle zástupců kladenského klubu se jeho hráči přesvědčili, že na Duklu mají...

"První dva sety na nás Liberec vlítnul a my nebyli schopní mu vzdorovat. Postupně jsme hru srovnali. Zlepšili jsme se o sto procent. V podstatě si hráči uvědomili, že s Duklou lze hrát i vyhrát. Navíc teď před domácími fanoušky!" uvedl po utkání manažer týmu Jindřich Neumann.

"V úvodu utkání jsme se ocitli pod obrovským tlakem, Domácí předváděli skvělý volejbal. Že jsme s nimi dokázali v druhé polovině zápasu srovnat krok, je pro nás skvělé znamení. Trápili jsme se v bodových situacích. Po chycených obranách nebo míčích zadarmo jsme nedokázali skládat body. Kdyby se nám v tomhle dařilo, nalomili bychom Duklu psychicky a mohli jsme duel otočit v náš prospěch. Liberec vede v sérii hrané na tři vítězství zaslouženě. Byla to skvělá vizitka volejbalu a výtečná pozvánka pro naše fanoušky na páteční odvetu, která je na programu od osmi hodin večer," doplnil trenér Kladna Milan Fortuník.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí