Volejbalisté zvali na první kolo. Permanentky jsou v prodeji

Kladenští orli, jak se nově volejbaloví vicemistři extraligy jmenují, včera v Centralu zvali náhodné kolemjdoucí na první kolo sezony. 

To se uskuteční v kladenské sportovní hale v sobotu proti Českým Budějovicím (18.00). Orli dnes v hale při svém tréninku mezi 16. až 20. hodinou nabídnou k zakoupení sezonní permanentky. Další možnost dostanou fanoušci Kladna zítra, v pátek, mezi 14. až 16. hodinou a poté před každým domácím zápasem přímo u pokladníka, který prodává vstupenky. Pro seniory a studenty jsou vstupenky za padesát korun, děti do dvanácti let uvidí domácí zápasy zdarma a ostatní zaplatí sto korun. Permanentka na celou sezonu vyjde zájemce na 900 korun a je přenosná. 

"Pro diváky chystáme novinku. Vstupenky budou na konkrétní místo v konkrétních sektorech, zrovna tak držitelé permanentek se už nemusejí obávat, že si nesednou na své místo. V sobotu seznámíme diváky s našimi novými dresy, které svým návrhem ztvárnil kapitán týmu Tomáš Hýský. V listopadu, což je za chvíli, máme připravený tradiční volejbalový Movember s dražbou jednotlivých dresů. Celý tým čeká opět několik charitativních akcí a diváci se mohou těšit znovu na různé soutěže," říká kladenský kouč Milan Fortuník.

Jan Murárik

orelblokar

Blokař Sobotka a malý fanoušek orlů

orelkdomel

Kdo měl zájem, toho hráči učili základům volejbalu

orelmartinez

Martinez ukazoval, jak hrají u nich ve Venezuele

orelvoriginalnim

V originálním rámu s fanynkami pózují Zajíček s Vemičem

orelvprizemi

V přízemí Centralu vyrostlo miniaturní volejbalové hřiště

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí