Orli v moravské metropoli zabojují o druhou výhru

Kladenští volejbalisté v Brně dnes odpoledne (16.00) vstoupí do druhého duelu čtvrtfinálové série play off. Úvodní zápas vyhráli 3:0. 

Brňané se spíše než na extraligové boje o postup do semifinále soustředí na boj své rezervy v první lize. Ta má dnes večer po utkání áčka na programu (20.00) důležitý finálový zápas s Beskydy. "Myslím, že budeme připraveni zvládnout oba tyto zápasy. Jako mladí hráči jsme v sezoně hráli třeba dopoledne první ligu a večer extraligu, takže to pro nás není až zas tak něco nového. Měli bychom to fyzicky zvládnout," míní jednadvacetiletý kapitán áčka Tadeáš Handlíř. Ten v týmu nahradil hvězdu Brna Michala Hrazdíru, který posílil právě béčko. 

Kladenští orli odjeli do Brna v pohodové náladě. S oslabeným soupeřem mohou v případě výhry udělat druhý krok ze tří nutných k postupu do semifinále. "Jsme v Brně v plné sestavě, tedy i s mladíky. Hned po utkání odjíždíme domů. Nebudeme tedy přítomni večernímu zápasu. V současné době koukáme jen na sebe, na to, jak hrajeme, v čem se potřebujeme zlepšit. Pokud postoupíme, tak až poté začneme sledovat našeho možného soupeře v semifinále. Nestaráme se teď o to, kdo jím bude. Ještě tam sami nejsme," uvedl pro Vaše Kladno s úsměvem kladenský kouč Milan Fortuník.

-red-

Foto: Roman Mareš


Počasí Kladno

Předpověď počasí