Design může změnit i vaše podnikání. Klíčem je Kreativní voucher Středočeského kraje

Středočeské inovační centrum (SIC)  spustilo druhou výzvu úspěšného programu Kreativní vouchery Středočeského kraje. Středočeské firmy a kreativci (tentokrát) z celé ČR se opět mohou pustit do spolupráce. Například na novém webu, grafické identitě, video prezentaci nebo designu produktu. SIC je podpoří částkou až 300 000 Kč. 

Podle odborníků na marketing se 80 % celkového času stráveného na sociálních sítích uskutečňuje přes mobilní zařízení. Prostřednictvím mobilů je sledováno až 70 % YouTube videí. Až 80 % konzumovaného obsahu v roce 2019 bude právě ve formě videa. Mezi jeho výhody patří vyšší zapojení publika, reálný a aktuální pohled do prostředí a posílení důvěryhodnosti.

Zažádat o Kreativní voucher je snadné. Podnikatel si vybere z Kreativní galerie, ve které je nyní více než 100 kreativců. Domluví se na zakázce a poté zažádá o Kreativní voucher. Po schválení dotace realizuje zakázku a SIC mu ji poté zpětně, ale rychle proplatí až do výše 75 % z celkových uznatelných nákladů. Minimálně dostane 50 000 Kč, maximálně 300 000 Kč. Celkem SIC rozdá nejrychlejším žadatelům 5 000 000 Kč, které na tento projekt vyčlenil Středočeský kraj ze svých zdrojů. Nejedná se tedy o zahraniční dotační program, ale přímou podporu ze strany kraje vůči regionálním podnikatelům.

Více informací ke Kreativním voucherům naleznete na webu SIC nebo neváhejte kontaktovat projektovou manažerku Barbaru Svojanovskou (+420 775 742 431, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí