Na memoriálu se pro Hynka vybralo přes 70 tisíc korun

Každoroční charitativní fotbalový Memoriál Michala Ježka v Knovízi byl tentokrát věnován podpoře léčby postiženého chlapce Hynka Sůry ze Slaného. 

Nejvíce peněz opět obstarala dražba sportovních dresů slavných osobností v režii organizátorů turnaje. Na Hynkovo konto z memoriálu přijde 70 710 korun. Jen namátkou, například dres klubu NHL New Yersey Devils, ve kterém hrával hokejista Jiří Tlustý, si zájemce odnesl za čtyři tisíce korun, fotbalový dres Tomáše Necida "šel" do světa za čtyři a půl tisíce korun, fotbalový dres Marka Suchého za šest, slávisty Součka za tři a půl tisíce korun, sparťana Dočkala za pět a půl tisíce a reprezentační triko Patrika Schicka se vydražilo za devět a půl tisíce korun.

Samotný fotbalový turnaj týmů osobností už byl jen kulisou záslužné akce. Celkovým vítězem se stal tým Ondřeje Pavelce před hokejovými Rytíři Kladno. Ondřej také pokřtil kalendář Hynka Sůry (7), z jehož prodeje jdou peníze rovněž na podporu léčby chlapce, který má po nešťastné události v bazénu v roce 2014 poškozený mozek. 

-red-

hynekhokejist

Hokejista NHL Michael Frolík rozdával autogramy a hrál za vítězný tým Ondřeje Pavelce

hyneknaakci

Na akci se tradičně dražily dresy známých hokejistů a fotbalistů

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí