Jary Tauber natáčel videoklip s Kolářem, Machálkovou a Slováčkem ve stylu divokého západu

Před několika týdny mu v pražském Hard Rock Cafe pokřtil debutové album legendární Petr Janda. Nyní vyrazil mladý kladenský hudebník Jary Tauber (na snímku uprostřed s kytarou) ve stylu divokého západu, aby se svými přáteli natočil videoklip k jedné z písní, která se objevuje na novém CD.

„První část videoklipu vznikala již během křtu alba v Hard Rock Cafe. Tu druhou jsem chtěl natočit u táboráku a zároveň k němu dostat co nejvíce lidí, kteří se zúčastnili křtu alba. Myšlenka byla taková, že na jednu stranu je skvělé hrát v hezkém podniku před spoustou lidí, ale svoje kouzlo má i to, když si člověk zazpívá jen tak s přáteli u táboráku,“ říká Jary o videoklipu, který vznikal v trampské osadě Jankova rokle v obci Pchery.
Na natáčení nechyběly ani známé tváře jako Petr Kolář, Leona Machálková nebo třeba Felix Slováček. „Jsem šťastný, že do osady dorazilo tolik přátel a nejen z hudební branže,“ dodává Jary k natáčení klipu k písni Pro jednou, která se objevila na jeho prvním sólovém albu. Videoklip spatří světlo světa v následujících týdnech.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí