Kladenské Rytíře v anketě vystřídaly kladenské Základky na talíři

S vítěznou baráží Rytířů skončila naše tradiční douhodobá hokejová anketa. V těchto dnech ji vystřídala anketa směřující do kladenských školních jídelen.

V hokejové anketě nejprve naši čtenáři tipovali konečné umístění rytířů po základní části extraligy, poté výsledek baráže. Překvapivě 56 procent hlasů tipovalo pád Kladna do první ligy. Naštěstí se tahle teze nevyplnila. 
Nyní je v dolní části naší webové stránky aktuální anketa nazvaná Základky na talíři. Ve společnosti, na politické úrovni i v médiích se poslední dobou školní jídelny často diskutují. My jsme se rozhodli zmapovat prostřednictvím anketních hlasů stav popularity chutí v kladenských školních jídelnách. V nabídce jsou jídelny či kuchyně, které vaří v rámci základních škol spadajících pod kladenský magistrát. Vynechali jsme soukromé školy a svým způsobem nás překvapilo, v kolika městkých základkách se nevaří, ale jídlo se jim z jiných školních vývařoven vozí.
Anketu uzavřeme zhruba v polovině června a vyhlásíme nejoblíbenější kuchyň podle pořadí, které určí hlasující. Máte-li zájem, rolujte na našem webu pod články a hlasujte. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí