Občertsvení na Sletišti začaly zlaté časy

Jaro o sobě dává naplno vědět. Včera dosahovaly teploty vzduchu na Kladně dvaadvacet stupňů Celsia. S takovým počasím by byl hřích nechat občerstvení zavřené. Zvláště to na Sletišti.

V duchu tradice, že pro Kladeňáky je Sletiště centrem oddechu, sportu i zábavy se včera jeho areál zaplnil. Plno bylo i před tradičním občerstvením. Janečkova zmrzlina u vchodu do Sletiště nabídla míchanou vanilku s čokoládou a ze sorbetů jahodovou. Malou porci v ceně 40 Kč, velká je o pět korun dražší. Brzy prý přibude rybízová. 
Nedaleká hospůdka s lákavým posezením na zahrádce má v nabídce aktuální Velikonoční speciál za 39 Kč, ve stejné ceně jsou na čepu i jedenáctka či polotmavé. Malinovka je za 35 Kč a kofola za 40 Kč. K pivu doporučujeme buď párek na tácku (55 Kč) nebo nakládaný hermelín (69 Kč). 
Z bohaté nabídky kamenného stánku u dětského hřiště v horní části Sletiště vybíráme jako tip nealko Aperol za 90 Kč, ze slaného klobásu (75 Kč), ze sladkého obláčkový dort (45 Kč). Přejeme dobrou chuť a příjemný pobyt!

Jan Murárik

zrmzstan
Od otevření po zavíračku je u stánku se zmrzlinou fronta

zmrzhosp
Hospůdka láká na výtečné pivo i příjemné posezení

zmrzhrud
Stánek je oázou pro rodiče s dětmi


Počasí Kladno

Předpověď počasí