Na co se můžete příští týden těšit?

V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabízíme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

V pondělí začne naše nová soutěž o dárkový poukaz do kladenského divadla, tak si ji nenechte ujít! Podíváme se také do Rabasovy ulice a na náměstí T. G. Masaryka, obě místa procházejí renovací. Psí útulek Bouchalka nabízí mnoho milých a zajímavých psíků, vhodných k "adopci". Některé z nich vám postupně představíme. A Miroslav Příložný pohovoří o současné situaci v kladenském fotbale i o své budoucnosti v SK.

V úterý, v naší pravidelné rubrice, představíme další z kladenských putyk. Hospoda Na Kárance vinou početné konkurence nemá právě na růžích ustláno, ale drží ji štamgasti a samozřejmě kvalitní nabídka. Futsalista Tomáš Abrham prozradí svoje sportovní cíle a hokejový Rytíř, pocházející ze země vycházejícího slunce, Yuki Miura nám exkluzivně prozradil, jak oslaví první vstřelený gól v seniorském dresu.

Ve středu naši respondenti zodpoví anketní otázku, zda hokejoví Rytíři vyhrají základní část WSM ligy, a kladenský volejbalista Jasmin Cull trochu poodhalí svoje soukromí. Věděli jste například, že potil dres i v dalekém Libanonu?

Čtvrtého dne příštího týdne vám naservírujeme pravidelný vtip týdne, tentokrát ze školního prostředí, a podíváme se do Bažantnice, kde probíhají práce na její regeneraci. A také vás provedeme kladenskou sportovní halou, jejíž povrch září i voní novotou. 

V pátek společně s redakcí Vašeho Kladna nakouknete do zimního stadionu, respektive na jeho střechu, která je díky městské investici kompletně vyměněná. A v rubrice Tvář týdne vás sympatický myslivec Petr Frühauf (na snímku) pozve na myslivecký ples a prozradí, proč je složitý boj s pytláky a jak na nezbedné kuny. V sobotu se možná trochu zapotíte s hasiči, kteří tahali chlapa z ledové tříště. A týden jako vždy ukončíme v neděli horoskopem i další nabídkou zajímavých článků a rozhovorů.

Foto: Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí