Od čtvrtka do neděle pořádala Restaurace Sleťák tématické Italské dny. První v novém roce, první svého druhu.
Riziko se vyplatilo. Pozvánka na stránkách Vašeho Kladna už ve čtvrtek v poledne přivedla do restaurace první návštěvníky a počet hostů s přibývajícími hodinami sílil. „Nejen o víkendu jsme díky Italským dnům měli plno,“ usmívá se šéfová restaurace Veronika Galušková.
„V sobotu došla polévka minestrone. Přišli jsme později a bylo tu narváno,“ uvedla studentka Monika Hořovská, která Sleťák navštívila se svým přítelem.
Z italského menu si návštěvníci nejvíce objednávali již zmíněnou italskou polévku, po ní bruschettu, kotletu a těstoviny. Příští tématická kuchyně ve Sleťáku se uskuteční v únoru u příležitosti oslav sv. Valentýna.
Jan Murárik
Slečny si oblíbily italské dezerty
-
Službou SMS Info získáte včasné infomace o přerušení dodávky vody< Předchozí
-
Mistr F. A. Brabec bruslil v KladněDalší >