Kladenský Dream Team chce zvítězit v šíleném závodě. Podpořte ho na netu!

Cestovat 7 dní po Evropě bez mobilu, kreditní karty a bez peněz? Zdá se to být jako šílenost, ale takový je závod Red Bullu, kterého se chce zúčastnit i kladenský Dream Team.

V půlce dubna vystartuje 165 týmů z celého světa z pěti evropských metropolí (Praha, Barcelona, Paříž, Edinburgh a Berlin) a budou mít za úkol procestovat předem stanovenou trasu, při které musí plnit stanovené úkoly. S sebou si mohou vzít jen oblečení a na startu dostanou 24 plechovek "redbullu". Pomocí šarmu a svých intrik musí závodníci tento nápoj vyměnit za nocleh, dopravu a především jídlo.

Této výzvy se chce zúčastnit i kladenský Dream Team, jehož členové na začátku srpna běželi v Kladně 24 hodinový závod. Aby se tým do hlavní soutěže dostal, musel natočit minutový klip s libovolnou tématikou a video poslat do soutěže. Z České republiky se přihlásilo přes 100 týmů, avšak pouze 20 videí s největším počtem hlasů se dostane do dalšího kola. Dream Team je momentálně těsně pod hranicí zajišťující postup, proto by byl vděčný za podporu a za vaše hlasy. „S mými parťáky se znám už dlouho a máme rádi nevšední dobrodružství, proto jsme se do soutěže přihlásili. Chceme zažít něco nového a nezapomenutelného. V dnešní době si člověk neumí představit život bez mobilu a bez peněz, proto bychom byli rádi, kdybychom jeden takový týden mohli zažít," řekla Šárka Hořejší, členka Dream Teamu.

Hlasovat pro Dream Team můžete až do 25. února na odkazu:

 www.redbullcanyoumakeit.com/cs/applications/5526/

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí