Na co se můžete příští týden těšit? Třeba na nový masérský seriál

V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Příští týden vám naservírujeme skutečně velké množství článků. Hned v pondělí se s námi vydáte do Kladenského zámku, kde se ve výtvarných kurzech můžete naučit malovat. Psí útulek Bouchalka nabízí k adopci tvrdohlavého bígla Maxe, který navíc sežere vše, co je v jeho dosahu. Primátor Milan Volf objasní, na co přesně bude dohlížet Pavel Patera, nový jednatel za město ve společnosti Hokej Kladno. A legendární útočník Milan Nový zhodnotí vyhlídky Rytířů před začátkem play off.

Druhý den v týdnu otevřeme novým seriálem o sportovních masérech. Jako první se představí Eliška Geržová, která se stará o florbalové Kanonýry. Navštívíme hospodu Na Zelené, které se dříve říkalo U černé Máry, a dnes je zasvěcena country. Pokud hledáte práci, co to zkusit třeba u policie? Pokud máte na jazyku všetečnou otázku, kterou byste chtěli položit primátorovi, můžete prostřednictvím našeho webu. Prozradíme vám, jak na to. A trenér Jindřich Lidický se nám svěřil, zda před zahájením bojů v play off spí klidně...

Ve středu navštívíme další masérku, tentokrát Markétu Svobodovou, která se věnuje kladenským volejbalistům. Herec Jan Krafka se vrátil do Kladenského divadla, v jakých rolích se představí? A pokud přemýšlíte o změně adresy, možná vás zaujme zajímavý byt v Sítné.

Čtvrtek přinese zpověď maséra fotbalistů SK Ladislava Kose a představí se učitelka Lucie, která patří k věrným fanouškům Rytířů a bude novou tváří v naší tipovací soutěži.

V pátek nahlédneme pod ruce fyzioterapeutky Michaeli Darsové (na snímku), která ulevuje od bolesti hokejovým Rytířům. Bývalý mistr světa v hokeji i v hokejbale Vladimír Kameš se svěřil, že se mu již povedlo uhádnout dva přesné hokejové výsledky najednou! Povede se mu i v naší tipovačce? A tváří tohoto týdne bude kuchař Aleš Náprstek, za jehož ojedinělým kuchařským uměním se do Sleťáku již lidé naučili chodit.

Potřebujete zhubnout, nebo si jen utužit fyzickou kondici? Vyzkoušejte H.E.A.T. v prvním patře Korza. Co to je za metodu, to vám vysvětlíme v sobotu. A pod vedením Petra Barocha zažívají softball i baseball v Kladně rozvoj.

Neděle nabídne jako obvykle horoskop a především ženám poradíme, jak naučit chodit dítě na nočník již v sedmi měsících.

Příjemné čtení vám přeje Vaše Kladno.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí