Na co se můžete příští týden těšit? Třeba na hokejový seriál

V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Hned v pondělí vám naservírujeme kupu zajímavých článků. Podíváte se na Bouchalku za psíkem Zdendou, který se rád tulí. Hokejista David Stach (na snímku) prozradí, co ho omezovalo v play off a jaká bude jeho sportovní budoucnost. Vrátíme se k fotbalovému mači mezi týmy Tuchlovic a Vraného a volejbaloví trenéři poodhalí, s kým počítají do další sezony. Po celý týden bude také pokračovat náš seriál o posledních hokejových mistrech, v pondělí zavzpomíná Milan Hluchý. A navíc si můžete zahrát v naší nové soutěži o tisícikorunový voucher do restaurace Sleťák!

V úterý vejdete společně s námi do Gambrinus fotbalové hospody a prohlédnete si její interiér. Futsalové Kladno se loučí s nejvyšší soutěží, co bude dál? Volejbalista Daan van Haarlem byl Kladenským oporou v extralize, ovšem jeho setrvání je nejisté. Důvod se dozvíte v našem rozhovoru. A nejlepší junior Rytířů Yuki Miura má již kufry sbalené. My vám prozradíme, proč a kam vede jeho další cesta.

S výkony španělského smečaře Victora Bouzy bylo vedení kladenského klubu spokojené, ale i on zřejmě bude jinde navlékat jiný dres. V naší pravidelné anketě se dozvíte odpovědi na otázku, zda by měli profesionální sportovci dostávat finanční podporu od města? A v rozhovoru hokejista David Růžička přiznal, že se mu rozplynul další sen... To vše přinese středa.

V následujících dnech se podíváme za kanadským volejbalistou Jasminem Cullem, přineseme rozhovor s hokejistou Michailem Potěchinem, který si vyzkoušel nejvyšší soutěž Běloruska, a nebudou chybět další pravidelné rubriky a aktuality.

A i nadále můžete zasílat svoje dotazy policejnímu nadporučíkovi Striebornému na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či na stejný e-mail zaslat gratulace vašim známým, příbuzným apod. Zveřejnění je zdarma!

Pohodový příští týden Vám přeje

Vaše Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí