Na co se můžete příští týden těšit? Třeba na nový seriál Kam pro kolo

V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Máme sice aprílové počasí, ale mnoho z vás již určitě pravidelně sedá na kola a vyráží na výlety či závody. Náš nový seriál Kam pro kolo, který odstartujeme v pondělí, vám přinese informace o kladenských prodejnách kol, servisech a dalších zajímavostech ze světa cyklistiky. Pokud doma postrádáte psího společníka, v útulku Bouchalka tráví život šestiletý Monty, kterého ošetřovatelé hodnotí jako poslušného vyjevence... A hokejista Jiří Tlustý (na snímku) zavzpomíná, jaké to bylo, když před 10 lety získal poslední kladenský mistrovský titul. 

V úterý se dočtete, že bojovník Jakub Ibl získal další ocenění na významné sportovní soutěži. Navštívíme hospodu Pivní pomoc, kde se scházejí hokejové legendy, oceníte úspěch kladenských dětí v plaveckých závodech a hokejista David Růžička si připomene juniorský titul.

Pokud hledáte práci, co se třeba postavit na stranu zákona? Policie ČR v současnosti nabírá nové lidi. Koho hledá a co nabízí, to prozradí policejní nadporučík Michal Strieborný, vedoucí oddělení Územního odboru Kladno. Kladenské divadlo připravilo novou hru Tlustý prase, a pokud jste si ještě nekoupili lístky, spěchejte, zbývá už jen pár volných míst. A jaký bude další osud kladenských futsalistů, kteří se po nepovedené sezoně loučí s nejvyšší soutěží? To vše přineseme ve středu.

Ve čtvrtek se dozvíte, že volejbalový Vavřinec má dva halové vicemistry republiky, připomeneme vám povinnost zaplatit za odpad a nabídneme vám další kvalitní ojeté automobily.

Dále si na našem webu přečtete o chystaném letním fotbalovém turnaji v Libušíně, na juniorský titul z ledního hokeje zavzpomínají další hráči, tenista Lukáš Maršoun objasní, proč Kladno potřebuje tenisovou akademii, a samozřejmě budeme přinášet další aktuální zprávy a informace.

Klidný příští týden Vám přeje

Vaše Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí