Na co se můžete celý příští týden těšit?

V naší pravidelné upoutávce vám, našim čtenářům, nabídneme letmý výčet článků, které jsme pro vás na příští týden připravili. Byla by přece škoda, kdybyste přišli o zajímavé informace, rozhovory a fakta.

Téměř celý příští týden vám budeme představovat pamětníky posledního kladenského triumfu v ligové soutěži ledního hokeje z roku 2006. Některá jména vám zřejmě budou povědomá, jiná už méně, ale tak tomu chtěl zřejmě osud.

Nebudou také chybět pravidelné seriály a rubriky - opět vám nabídneme k adopci jednoho vděčného psího bezdomovce, představíme další cykloobchod, podíváte se do kladenské putyky - tentokrát do pivnice Sparta - a policista prozradí, kde si máte v Kladně dávat největší pozor na osobní věci a jak postupovat v případě, že kapesního zloděje chytnete při činu.

Také vás pozveme na festival amatérského divadla či do ulice Štefánikova, kde se chystá zásadní rekonstrukce. A dozvíte se, proč kladenský Goliáš Alexandr Cverna (na snímku) momentálně nemůže v ringu bojovat.

Mimo jiné se také můžete těšit na majáles studentů ČVUT, kteří ho uspořádají ve čtvrtek v areálu bývalých kasáren. V restauraci Sleťák se od čtvrtka do neděle koná další tématicky zaměřené vaření s názvem Francouzské dny.

Úspěšný příští týden a příjemné čtení Vám přeje

Vaše Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí