Martina Klesnilová a Tomáš Knotek se příští rok vezmou

Před několika dny ji požádal o ruku v New Yorku a minulou sobotu tuhle událost oznámili „zbytku“ světa na kladenském Sletišti. Hokejový odchovanec Kladna a hráč extraligového Hradce Králové Tomáš Knotek (26) nasadil zásnubní prstýnek Martině Klesnilové (26), bývalé kladenské atletce.

Proč jste se zasnoubili právě letos v létě?
Tomáš: Jsme spolu šest a půl roku, tak jsem usoudil, že je načase. Plánovali jsme dovolenou v New Yorku a já se těšil, že ji ráno v Central Parku překvapím. 
Martina: Stáli jsme na mostě a on si kleknul. Já už na to, že by mě mohl požádat o ruku, myslela možná už koncem loňského roku (směje se). Ráda bych doplnila, že jsme spolu chodili už před jedenácti roky v prváku na střední. Byli jsme pro oba ti první (usmívá se). 
Tomáš: Po necelých osmi měsících jsme se rozešli a já v sedmnácti odletěl hrát hokej do Kanady.

Co vás dalo opět dohromady?
Tomáš: Martinu jsem jako kamarádku pozval do zámoří a tam nám spolu bylo hezky. A když se vrátila domů a krátce poté se mě zeptala, jestli to nezkusíme znovu. No, a vydrželo nám to do zásnub (usmívá se).
Martina: I přes rozchod jsme zůstali velmi dobrými kamarády a vídali jsme se každé léto. Pro nás to podruhé nebyl krok do neznáma. 

Jak jste přišel právě na tenhle prstýnek?
Tomáš: Dostal jsem doporučení od kamaráda hokejisty Honzy Eberleho, který se také se svojí partnerkou zasnoubil, na zlatníka v Ostravě. A jsme s prstýnkem velice spokojeni. Je to bílé zlato s diamantem.

Na kdy plánujete svatbu?
Martina: Tak tomu jsme zasnoubení ani nepotřebovali (směje se), my už v tomhle směru měli jasno. Do dvou let, ale teď už vlastně do roka.
Tomáš: Bude zřejmě příští rok v dubnu. Jen ještě nevíme, kde.

Jan Murárik

snoubenci2

Selfie z Central Parku


Počasí Kladno

Předpověď počasí