Pepa Bolina: Pro mě je Michal Padevět ve StarDance vítěz

Známý kladenský hokejový brankář, rozhodčí a manažer Josef Bolina je velký fanoušek tanečníka a učitele Michala Padevěta. V minulém kole Michal manžele Bolinovy pozval přímo do středu dění StarDance.

Jaký na vás udělala dojem atmosféra soutěže v reálu?
Bylo to nádherné. Překvapilo mě, že Michalovi osobně přišli vyjádřit podporu i lidé, které v životě neviděl. Michal nám pak říkal, že je také příjemně překvapený, co ho podporuje neznámých lidí. A velmi ho podporují žáci ze sedmé základní školy i s paní ředitelkou. Kdyby mu nevyšla vstříc, tak může na StarDance zapomenout, jak je to náročná soutěž. 

Co vás na místě překvapilo?
Nepřekvapila mě naprosto skvělá práce kameramanů, čekal jsem ji takovou, přesto jsem musel před nimi na místě smeknout. Naprosto skvělá je muzika, sladěná na míru každému páru. Ovšem kdo ve mne zanechal skutečně hluboký dojem, to je moderátor Marek Eben. To je grandiózní člověk. Neumím si představit nikoho jiného, kdo by to zvládl s takovou grácií jako on. 

Michala jste viděl naživo poprvé. Je to velký rozdíl oproti přenosu v televizi?
Vzhledem k tomu, že ho s mojí ženou, která s ním učí na základní škole, známe již nějakou dobu, tak nás přesto překvapil, jak tancem žije, jak jej maximálně prožívá. A vzhledem k tomu, že jeho taneční partnerka Jana Plodková má v sobě pro tanec to samé, tak tvoří úžasný pár. 

Vyhrají celou soutěž?
I kdyby se jim nepodařilo vyhrát, tak pro mne i mnohé další jsou už nyní vítězové.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí