Děti na startu v Kladně vyrazí na vánoční pochod za zdravím

Slavnostní pochod k vánočnímu stromu, zábavné společné cvičení a nakonec nadílka dárků, které budou děti motivovat ke zdravému stravování. To čeká na děti 19. prosince od 16.30 do 17.30 hodin v Kladně, kde pro ně připravili krásnou vánoční akci pořadatelé projektu Děti na startu. 

Projekt Děti na startu, který vede nejmenší ke správným pohybovým i stravovacím návykům, se v Kladně těší velkému zájmu nejen dětí, ale také rodičů a veřejnosti. 

„Letos jsme přivedli k zdravějšímu životnímu stylu 412 dětí, které v rámci našeho projektu pravidelně sportují ve Sportklubu a na základních školách Amálská, C. Boudy, Vašatova a Vodárenská. Zaslouží si proto odměnu v podobě překvapení na závěrečné hodině, která se koná 19. prosince. S dětmi i jejich rodiči se nejprve vydáme v 16.30 hodin z jejich tělocvičen na pochod k vánočnímu stromu na kladenském náměstí, kde si společně zacvičíme před pódiem, a děti pak pod stromečkem najdou dárky, jež je budou motivovat ke správnému stravování,“ upřesňuje Jitka Literová, manažerka projektu Děti na startu. 

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí