Ples sportovců má favority ve volejbale

Tradiční a velmi populární Ples sportovců v kladenském kulturním domě (19.30 h.) se zítra odehraje zřejmě ve znamení kladenského volejbalu. 

Na patnáctém Plesu sportovců bude kromě sportovce a týmu uplynulého roku vyhlášen rovněž vítěz ankety Sporťák SAMK 2016. Kulturní doprovod obstarají Leona Machálková a Stanislav Hložek. K tanci a poslechu zahraje Charlie Band a o taneční vstupy se postarají například hvězdy StarDance Jana Plodková a Michal Padevět. Chybět nebude ani bohatá tombola.

Ovšem to nejdůležitější, pro sportovce a jejich doprovod, bude vyhlášení těch nejlepších či nejpopulárnějších. V jednotlivcích se vítěz vybere z trojice Filip Křesťan (volejbal), Jan Jirotka (hokejbal) a David Stach (hokej). Filip Křesťan je nepostradatelnou oporou vítěze základní části extraligy a loňský nejlepší univerzál soutěže. Hokejový útočník David Stach v dresu Rytířů vybojoval rekord WSM ligy v počtu kanadských bodů a přestoupil do extraligové Plzně. Jan Jirotka dovedl z pozice gólmana své hokejbalové spoluhráče do finále play off. 

Sporťák SAMK by podle tipu Vašeho Kladna mohl ovládnout opět někdo z volejbalu na Kladensku. Z týmů pak výjimečně tentokrát chybí favoritky z aerobiku. O týmové vládce si to rozdají kladenští florbalisté s volejbalisty a hokejbalisty Alpiqu. Florbalisté postoupili z druhé do první ligy, hokejbalisté hráli extraligové finále a volejbalisté jako nováček extraligy obsadili loni šesté místo, ovšem na konci roku byli v tabulce jasně první. 

Vyhlášení vítězů anket proběhne zhruba kolem deváté hodiny. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí