Tanečník Padevět vozí dceru a chystá se na Sportovce roku

Hvězdný pár poslední soutěže StarDance Jana Plodková a Michal Padevět se zítra opět představí s taneční show v Kladně. V rámci Plesu sportovců a vyhlášení Sportovce roku předvedou dva tance. Učitele Michala Padevěta jsme potkali s kočárkem na vycházce s dcerou.

Poprvé od StarDance jste s Janou tančil na Plese města Kladna. Jaké jste zaznamenal ohlasy?
Ples se konal krátce po skončení StarDance a reakce na naše vystoupení byly vesměs pozitivní. Všímal jsem si, že téměř všichni, pochopitelně, v sále nechávali oči na Janě (směje se). Počítám s tím, že na Plese sportovců tomu nebude jinak. 

Vaší přítelkyni se po novém roce narodila dcera. Jak si užíváte roli otce a stíháte přitom tančit?
Vozit dcerku v kočárku je v současné době mou největší zálibou. Ale musím stíhat i tancování. Provozuji soukromou taneční školu a chystám se natáčet krátké spoty ze základů všech populárních tanců. Bude jich zhruba jedenáct. Měl by to být seriál pro začátečníky, kteří si podle něj mohou zkusit první taneční kroky.  

Kolik vystoupení vás s Janou Plodkovou ještě v nejbližší době čeká?
Na konci března tančíme pro charitu v Karlíně, pátého dubna se účastníme taneční akce v Lucerně, na které se představí téměř všechny páry StarDance. 

Na plese Kladna se kolem vás točila televizní kamera. Vy budete mít svůj pořad?
Nemohu prozradit, co to bude, ale jsem součástí jednoho ze známých pořadů o lidech a jejich osudech. Měl by se vysílat v dubnu nebo v květnu.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí