Manažerka Černá: Sport Hotel Sletiště je stále oblíbenější

Do role hotelové manažerky nastoupila Veronika Černá loni na podzim a za necelý půlrok Sport Hotel Sletiště pod jejím dohledem nebývale ožil. 

V čem je znát největší změna v návštěvnosti hotelu?
Povedlo se nám kvalitou služeb i prostředí přesvědčit firemní klientelu, že se u nás vyplatí přespávat. Díky tomu máme dobrou obsazenost i mimo silnou sportovní sezonu, což je od konce jara do konce léta. Samozřejmě i v téhle době nás vyhledávají sportovci z různých sportovních odvětví. 

Jak vypadá zájem firemní klientely?
V Kladně je poměrně velké množství silných společností, které mají své zaměstnance či spolupracovníky i mimo Kladno. Velká většina se k nám po první zkušenosti ráda vrací. Přestože jsme pobytovou taxu zvedli, každý týden máme touto klientelou hotel obsazený. Další klienty jsme získali přes slevový portál. Nabízíme pobytové balíčky například spojené s návštěvou aquaparku.

Kdy letos čeká Sport Hotel Sletiště největší nápor hostů?
Červen a prázdniny už máme prakticky plné. Do té doby se u nás kromě firemních klientů vystřídá řada sportovců. V nejbližší době se u nás ubytují futsalisté a přijedou vozíčkáři, aby opět v Kladně sehráli svůj ragbyový turnaj. 

Jan Murárik

hotelveronikaihoste

Veronika i hosté hotelu mají z oken příjemný výhled na kladenská sportoviště

hotelveronikapovesila

Veronika na zdi pověsila slavné dresy kladenských klubů


Počasí Kladno

Předpověď počasí