Ani víkend zábavy nezmírnil kontrolu skládek

Po nabitých Dnech města Kladna o víkendu čekal Kladeňáky dvoudenní open air festival KladFest. Hudebníci měli k dispozici dvě scény, menší byla umístěna tradičně v zahradě Kladenského zámku a hlavní pak před zahradou v prostorách parkoviště v Zádušní ulici.

Městská policie kontrolovala nejen samotný průběh akce v rámci bezpečnosti, ale také dohlížela na veřejný pořádek. Celý průběh festivalu se obešel bez problémů až na pár ztracených věcí, které našly zpět své majitele.
Další pracovní stránka víkendu přinesla strážníkům odhalení nepořádku, a to hned několikrát. Při kontrole Sítenského údolí našli strážníci nejenom nespočet pytlů odpadu, ale s nimi i jeho majitele, zabaleného opodál do deky. Mladík hned vyfasoval pytle další, na odklizení veškerého nepořádku, který tam nanosil. Mládenec byl z místa po uklizení vykázán a celé jeho jednání bude předáno ke správnímu orgánu.
Při další noční kontrole v Bažantnici čekalo na strážníky nové překvapení, jak jinak než skládka nábytku u kontejnerů, bohužel v tomto případě bez pachatele. 

Zdroj: MP Kladno

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí