Týden vědmy Johany. Štíři, budete řešit svou budoucnost!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Ve středu 20. 3. ve 22.58 SEČ vstupuje slunce do znamení Berana.

ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU BERAN – (ARIES)

Symbolem Berana (skopce), prvního znamení zvěrokruhu, jsou hlava a rohy berana, které vyjadřují útočnou sílu – zbraň bohů, a proto se jedná o uskutečnění vůle. Babyloňané obětovali berany v době, kdy Slunce stálo v tomto znamení, tedy každoročně od 20. března do 20. dubna. Astronomicky i astrologicky jde o první třicetistupňový oblouk, který začíná jarní rovnodenností.

Podle řecké mytologie věnovala Nefelé, matka Frixa a Hellé, svému synovi berana se zlatým rounem. Aby unikli úkladům své macechy Héry, nasedli Frixos s Hellé na berana a uprchli. Když se pokoušeli přeplavit přes moře, Hellé spadla do vody a zahynula – odtud pak jméno Helléspont. Frixos se dostal až do Kolchidy, kde ho přijal král Aiétes, jenž berana obětoval a rouno zasvětil Diovi. Později zlaté rouno odnesl Iasón. Zeus pak přenesl berana na oblohu jako souhvězdí. 

Lidé narození ve znamení Berana jsou nezávislí, dynamičtí, odvážní, neúnavní, rozhodní, aktivní, vitální, upřímní, iniciativní, inspirativní a nadšení. Jsou si jistí svým úspěchem. Neberou v potaz možné překážky. Velmi snadno se rozzlobí, mohou být ale i značně arogantní, prchliví, netrpěliví, sobečtí, impulsivní či drsní. V životě obvykle postupují bezohledně. Jejich život provázejí nesnáze plynoucí z ukvapenosti. Jejich manželství nebývá příliš harmonické, od svého partnera vyžadují poslušnost. Beran mívá mnoho nepřátel a sporů, do nichž se zaplete vlastní vinou. Je to rozený dobyvatel a dobrodruh. Vzhledem k tomu, že Berani bývají velmi výkonní, zpravidla si vedou lépe, když pracují sami, než když pracují v nějakém vztahu. Nicméně potřebují do určité míry společníky ve své profesi a nejlépe udělají, když si vyberou někoho ve znamení Býka. Berani se velmi dobře snášejí se Střelci, Vodnáři a Rybami. Pokud není člověk narozený v Beranu silně dominantní, budou jeho společníci mít z tohoto spojení větší úspěch než Beran sám. Jakékoliv spojení Berana s Kozorohem nebo Berana se Štírem se může ukázat jako velice problematické. Také silně obsazený Blíženec udolá po čase svéhlavého Berana svým neustálým povídám a rozebíráním věcí. Berani mohou najít uplatnění v armádě, policii, ve sportu, jako výzkumní pracovníci, řemeslníci (zpracování kovu), chirurgové nebo umělci (herci).

 

 

Beran 21. 3. – 20. 4.
Počátkem týdne nepodceňujte žádnou informaci ani telefonní rozhovory. Jedna zdánlivě nepodstatná zpráva může pro mnohé z vás znamenat příznivý obrat v zaměstnání, dokonce se mnohým naskytne příležitost profesního uplatnění v cizině. Od úterý do čtvrtka se snažte nezabývat, natož rozčilovat s malichernostmi a zbytečnými detaily. S blížícím se víkendem budete daleko hovornější, jenže občas budete k nezastavení. Asi si neodpustíte slovně rýpnout, když vám bude někdo oponovat a neuvědomíte si, že dotyčného citově zraňujete. Hlídejte si pečlivě všechna tajemství, protože se lehce podřeknete. 
Čísla do loterie: 1, 15, 19, 26, 28, 33

Býk 21. 4. – 20. 5.
Prioritou se pro vás až do středy stanou korektní pravidla hry. Jakékoliv nerespektování zákonů vás nejenže rozčílí, ale vůči těm, kteří budou iniciátory, budete neoblomní. Lidé okolo vás mohou mít dokonce pocit, že je neprávem kritizujete. Uprostřed týdne se rozhodnete otevřeně dát najevo někomu svoji nelibost. Na druhou stranu si ale ohlídejte až přílišnou otevřenost, protože by si to někdo mohl vysvětlit jako roznášení klepů. Od pátku se snažte nebojovat slovně s každým na potkání, jinak se vlastními slovy a svým verbálním projevem stanete zdrojem nesnází sami sobě, zejména ve vypjatých situacích. Pozor si dávejte na žlučník, žaludek a slinivku.
Čísla do loterie: 2, 9, 14, 22, 29, 47

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Od úterý pečlivě zvažujte, co říkáte. Vaše myšlenky budou bloudit a slovní reakce mohou být zmatené. Ve čtvrtek se karta obrací a vy začnete být až mimořádně vtipní. Pokud ale nebudete dodržovat zdravou míru a svoje legrácky přeženete, na víkend budete mít tichou domácnost nebo vám v práci dají najevo, jak moc jste to přehnali. 
Čísla do loterie: 3, 12, 18, 23, 35, 36

Rak 22. 6. – 22. 7.
Řada momentů příštího týdne bude dost náročných, přijde příliv práce a zvýšené tempo ve všech oblastech. Ani domov nebude zrovna oázou klidu. Hlavně si nic nepřipouštějte více, než je nutné! Ve středu by možná neškodilo, kdybyste ještě jednou zavedl/a řeč na slibované zvýšení platu, a zeptal/a se, jak to v reálu vypadá. Víkend věnujte především úklidu všech „papírů“. Listiny, doklady, účty a podobně už přímo volají po důkladném uložení. Úterý a ve čtvrtek opatrně na silnicích, hrozí nehody.
Čísla do loterie: 4, 8, 13, 17, 21, 45

Lev 23. 7. – 23. 8.
V práci budete příkladem ostatním, jedete na plný výkon a jste hotovou studnicí nápadů. Nemůžete se proto divit, že se na vás kolegové občas zamračí. Je v tom závist, nevšímejte si toho! Daří se vám i finančně a rodinné vztahy jsou bezproblémové. S blížícím se víkendem začnete mít pocit únavy. Během víkendu i přes úbytek energie budete velmi bystří se schopností soustředit se na detaily, nenecháte se odbýt jednoduchou odpovědí, vše budete chtít znát a vědět podrobně. 
Čísla do loterie: 1, 7, 10, 11, 39, 48

Panna 24. 8. – 23. 9.
Milé Panny, v posledních dnech se to kolem vás pěkně mlelo. Starosti v práci doma s dětmi a nějak ty problémy nechtějí odejít. Budete muset ještě chvilku vydržet, než se dostanete do patřičné rovnováhy. Držte se hesla: „Nejdříve zachraň sám sebe“. Často se totiž vážete na své přátele či partnera a někdy to dojde až do takového stavu, že přijímáte i to, s čím tak úplně nesouhlasíte. Jenže tím ztrácíte svou vlastní osobnost a přestanete si sebe sama vážit. Pondělí až čtvrtek věnujte svůj čas především své práci, nelze jí stále dohánět po nocích. O víkendu zavřete dveře a jděte okopávat záhonky nebo sázet kytičky do truhlíků. Pár dnů samoty vám udělá jen dobře.
Čísla do loterie: 5, 9, 14, 16, 20, 49

Váhy 24. 9. – 23. 10.
V pondělí si vezměte raději dovolenou, nic nepůjde tak jak má a dokonce i vlak vám může ujet. Od středy do sobotního dopoledne se snažte prosazovat všechny nápady, které se vám zdají zajímavé. Předveďte také jaksepatří svůj talent a nevyhýbejte se společenským událostem. Mělo by se vám dařit být úspěšní ve všem, do čeho se pustíte. A využívejte svůj šarm, umete vám cestičku! Víkend věnujte zábavě, kino, divadlo a dobré víno, to vše vám udělá jen dobře. 
Čísla do loterie: 2, 5, 19, 25, 31, 41

Štír 24. 10. – 22. 11.
V pondělí vás zaskočí návrhy nějakého člověka. Naštěstí máte skvělou intuici a jeho „fantastickým plánům“ nepodlehnete. Svůj nesouhlas a postoj dáte najevo velmi ostře a zdůrazníte, že nejste ochotní obětovat svoji pověst ani morální postoj za peníze. Ve středu a pátek budete hodně soustředěn/á a nic vám neujde. Budete také řešit kariéru a svou budoucnost. A také způsob, jak rozmnožit své finance. Nebudete se stranit ani přátel a setkání s nimi. V rodinném životě půjde především o snahy o vyváženost a harmonii. 
Čísla do loterie: 12, 14, 20, 35, 36, 42

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Připravte se na zrychlené tempo a spoustu nápadů. I když budou převažovat pozitivní události a úspěchy, musíte počítat i s některými náročnými okamžiky. Měl/a byste si také udělat více času na své blízké, tam vás tlačí svědomí. Zkuste to napravit. Až do konce týdne bude nutná opatrnost okolo peněz, které sdílíte s někým jiným. Pokud pocítíte finanční nedostatečnost, raději se v něčem omezte, ale na úvěry či půjčky zapomeňte. Pokud okolo společných financí zjistíte nějaký zádrhel, je jasné, že si to s dotyčným vyřídíte. V neděli si neplánujte nic náročného na fyzičku, spíše odpočívejte, čtěte nebo se věnujte drobné domácí práci.
Čísla do loterie: 12, 16, 17, 18, 37, 44

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Od středy vaše okolí mnohokrát ocení vaši schopnost objektivního pohledu na různé věci a jejich spravedlivého posouzení. Vy sami budete přemýšlet o tom, zda je váš život takový, jaký byste si ho přál/a mít. Peníze řešit nebudete, mnohem více vás bude zajímat rodina. O víkendu vám nebude chybět důslednost a zodpovědný přístup, nic nenecháte náhodě. V neděli si ohlídejte určitou strohost, a to zejména ve vztahu k partnerovi a dětem.
Čísla do loterie: 3, 9, 18, 28, 36, 45

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
V pondělí opatrně v zaměstnání, na silnicích i při podepisování dohod a podobně. Není to právě optimální den. Středa a čtvrtek - dařit se bude obchodníkům, zahradníkům a architektům. Nápady budete mít snad i v noci. Na konci náročného týdne se budete cítit dost unaven/á a často zcela bez nálady. Dbejte hlavně o své zdraví, nemůžete se zanedbávat a myslet si, že vydržíte vše. V příštím týdnu počítejte také s tím, že se na vás budou lidé často obracet s prosbou o radu. 
Čísla do loterie: 6, 8, 13, 20, 33, 42

Ryby 20. 2. – 20. 3.
Ani v příštím týdnu to nebudete mít moc lehké. Vesmírné energie jakoby se spikly proti vám a rozhodly se vám komplikovat život. Různé překážky, zdržení, frustrace a váznoucí komunikace budou běžnou součástí těchto dnů. Hromadíte v sobě stres, který jednoho dne prostě vyjde ven. Proto se nesnažte být za každou cenu nejlepší a milující/m partnerkou/partnerem. Čtvrtek je kritický den, pozor na ztráty a úrazy.
Čísla do loterie: 7, 11, 13, 15, 19, 45


Počasí Kladno

Předpověď počasí