Eva přijme gratulace ke svým kulatinám v práci

Narodila se na Silvestra hodinu před půlnocí. Podle svých slov ve třiadvacet hodin začíná slavit své narozeniny. Do půlnoci má prý všechny gratulanty za sebou a pak si vzájemně popřejí vše nej do nové roku. Letos se zřejmě gratulace protáhnou až na Nový rok. Známá kladenská servírka Eva Hýlková-Skřičková přišla totiž na svět přesně před 50 roky!

 „Narozeniny letos neorganizuji, protože jsem nedávno přišla z nemocnice po těžké operaci. Ale je mi lépe, tak narozeninový den strávím v práci, hospodě U Medvídků. Kdo bude chtít, přijde mi popřát, jenom s tím alkoholem to letos nebude žádná sláva. A se spoustou známých i kamarádů je oslavíme s přáním do nového roku později,“ prozradila svůj program na poslední den letošního roku.
Původně se oslava měla uskutečnit na její pracovní půdě v restauraci na Slovanu. „Ta je letos přes zimu zavřená. Jinak bychom se tam sešli asi s kapelou Dudas Band a grilovali bychom,“ prozradila, na co se ještě v létě těšila a prozradila, jaký dárek na Silvestra byl pro ní ten nejlepší: „Jsou to moje děti, a když zůstanou pořád zdravé, tak nic lepšího každý den, nejen na narozeniny, dostat ani nemůžu.“
Evě přejeme především dobré zdraví, radost z dětí a přátele, na které je spolehnutí.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí