Narozeniny dnes slaví David, Jirka, Martin a Michael. Blahopřejeme!

Hned čtyři sportovci, David Frič, Jirka Rensa, Martin Chaloupka a Michael Frolík, dnes slaví svůj den narození. 

Nejstarší z oslavenců, Jiří Rensa, je úspěšný podnikatel stavebník, skalní fanoušek pražské Sparty a také výborný závodní hráč šipek. Ke 44. narozeninám přejeme pevnou ruku, rovné zdi a radost ze sparťanských výkonů.

David Frič dnes slaví 34. narozeniny a kromě úspěšné kariéry futsalového reprezentanta či v současné době trenéra Sparty si jej fanoušci v Kladně pamatují jako oporu futsalového SAT-ANu nebo fotbalového SK. Davidovi přejeme kromě spokojeného soukromí také tu nejlepší volbu sestavy na hřišti.

Martin Chaloupka, ve světě ringu zvaný Zlatník, dnes jistě nejen v okruhu své rodiny přijme gratulace ke svým 31. narozeninám. Sportovní svět v Kladně ho zná jako populárního bojovníka, který ovšem závodní kariéru údajně pověsil už na hřebík. Mimo ring doporučujeme všem, kteří mají rádi parádní šperkařskou práci, Martinovy "zlaté" ruce zlatníka. My přejeme pevnou ruku a hodně spokojených zákazníků.

Nejmladší z dnešních oslavenců je kladenský hokejový odchovanec Michael Frolík. Ten blahopřání přijímá v daleké Americe jako hráč klubu NHL Calgary Flames. Naposledy hokejovou radost v rodném Kladně rozdával před více než deseti roky, kdy s týmem juniorů vyhrál mistrovský titul a nahlédl i do sestavy extraligového áčka. Přejeme hodně kanadských bodů a spokojenou rodinu. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí