Poznáte zlodějku oblečení?

V úterý 1. listopadu došlo v prodejně v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče ke krádeži věcí. Zatím nezjištěná pachatelka z prodejny s módním oblečením odcizila zboží v hodnotě převyšující částku 5 000 Kč.

Žena si v době od 16.45 do 17.00 hodin odnesla do zkušební kabinky několik kusů oblečení, ze kterého následně odstranila elektronickou ochranu zboží, oděvy vložila do přinesených plátěných tašek a z prodejny odešla. Toho si všimla přítomná prodavačka, avšak i přes veškerou snahu se jí pachatelku nepodařilo zadržet. V budově je však nainstalován kamerový systém, na kterém se, dle výpovědi prodavačky, podařilo zjistit tuto ženu. 

Jedná se o ženu ve věku kolem padesáti let, štíhlé postavy, která je vysoká asi 170 cm a má blond vlasy s melírem. Oblečena byla do světlé koženkové bundy, tmavých kalhot a na nohou měla béžové kotníčkové boty.

Jakékoli informace, které by vedly k odhalení totožnosti této ženy, přivítají policisté na Obvodním oddělení Kladno – město na náměstí Edvarda Beneše. Kontaktovat je můžete osobně, nebo telefonicky na čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

- red -

Foto: PČR


Počasí Kladno

Předpověď počasí