Místo auta ukradl lahve od piva

V Severní ulici se zatím nezjištěný pachatel pokusil odcizit osobní motorové vozidlo značky Peugeot. Přišel si pro něj až do garáže majitele. Ovšem tenhle příběh nabral překvapivý konec.

Do garáže pachatel vnikl bez poškození dveří. S vozidlem se poté pokusil vycouvat, ovšem naboural a místo dalšího pokusu dojet raději sebral prázdné lahve od piva a s nimi z místa činu zmizel neznámo kam. Škoda na vozidle je zhruba 13 tisíc korun, za lahve by ve výkupu dostal 57 korun.

„Případ je prošetřován jako podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Policisté přivítají jakékoliv informace o vloupání a následném pokusu odcizení automobilu. Žádáme případné svědky, kteří zaznamenali v inkriminovanou dobu pohyb podezřelé osoby v okolí garáží, aby toto neprodleně oznámili osobně na Obvodní oddělení Kladno – město, nebo policisty kontaktovali na telefonním čísle 974 873 502. Samozřejmě je možno využít i bezplatnou tísňovou linku 158,“ uvádí tiskové oddělení kladenské policie.

red


Počasí Kladno

Předpověď počasí