Drzé "straky" loupily za pomoci dětského kočárku

V minulých dnech přijali kladenští policisté z Okresního státního zastupitelství v Kladně oznámení o krádeži, která se stala v srpnu loňského roku v prodejně tabáku v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče.

Do prodejny vstoupila po šesté hodině odpolední dne 17. srpna 2016 skupinka tří dospělých osob se dvěma dětmi a dětským kočárkem. Muž odlákal prodavačku k výloze prodejny, kde si vybíral zboží a ženy mezitím odcizily z prostoru za pokladnou kartony cigaret různých značek. Jedna ze zlodějek vnikla za pokladnu a podávala druhé z pachatelek zboží, které ukládala do úložného prostoru kočárku. Škoda byla vyčíslena na téměř osm tisíc korun. 

Vzhledem k tomu, že v prodejně je umístěna kamera, podařilo se policistům zjistit podobu pachatelů. Jakékoliv informace, které by vedly k odhalení totožnosti těchto osob, přivítají policisté na Obvodním oddělení Kladno, náměstí Edvarda Beneše osobně, nebo je možné vyšetřovatele případu kontaktovat na telefonním čísle 974 873 502. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

- red -

Foto: Policie ČR


Počasí Kladno

Předpověď počasí