Ženy se popraly kvůli psovi!

Policisté oddělení hlídkové služby byli ve středu 29. března v rámci výkonu služby vysláni do obce Hřebeč, do ulice V Háji, kde údajně došlo k fyzickému útoku a ke krádeži psa.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že oznamovatelka (58) byla nakupovat v místní prodejně a svého psa zanechala před obchodem. Poté, co vyšla z prodejny ven, zaznamenala dvě neznámé ženy, z nichž jedna říkala, že je její pes týraný. Majitelka psa se těchto poznámek nevšímala a pokračovala dál v cestě domů. Neznámá žena se vydala za ní a před domem v ulici V Háji ji oslovila. Ačkoliv se to nezakládalo na pravdě, žena tvrdila, že pes je její a pokud jí ho nevydá, tak jí ublíží na zdraví. Majitelka si svého psa bránila a žena ji fyzicky napadla. Následně ji povalila na zem a ve svém nevybíravém násilnickém útoku nadále s pohrůžkou na ublížení na zdraví pokračovala. V daném okamžiku, kdy se pes uvolnil z vodítka, útočnice upustila od fyzického násilí a odešla se psem plemena Schicu v hodnotě 2 500 Kč pryč.

Na základě intenzivního policejního šetření byla podezřelá žena vypátrána v jednom z rodinných domů v obci Hřebeč. V něm se nacházel i odcizený pes. Po provedení prvotního šetření na místě bylo zjištěno, že podezřelou je žena (36) z Prahy, která se léčí na psychiatrii. Podezřelá byla transportována k vyšetření do kladenské nemocnice a poté bylo rozhodnuto o jejím umístění na psychiatrickém pracovišti v Praze. Převoz podezřelé ženy s psychickou poruchou byl proveden za doprovodu policejní hlídky.

Poškozená žena neutrpěla žádné zranění, jen byla v šoku a měla strach. Odcizený pes jí byl vrácen zpět.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí