Přišel naráz o 11 historických motorek!

Zloničtí policisté šetří krádež motocyklů, ke které došlo v během víkendu od 1. do 3. dubna letošního roku. Zatím nezjištěný pachatel v obci Vraný vnikl nejprve na oplocený pozemek u neobydlené nemovitosti, kde z přístěnku u domu odcizil cekem jedenáct motocyklů a dva přívěsné vozíky, vše v hodnotě 212 500 Kč. 

Jednalo se o přívěsný vozík za motocykl zn. PAV - 41, v.č. 508/1971, černé barvy s rezervním kolem vpředu, přívěsný vozík na motocykl zn. PAV - 41, vozík byl černé barvy. 

Dále byl majiteli zcizen motocykl zn. Stadion, černo-stříbrné barvy, motocykl zn. Stadion, modro-bílé barvy, motocykl zn. Stadion S11, zeleno-bílé barvy, motocykl zn. Jaweta, zelené barvy, motocykl zn. Jaweta Sport, červené barvy,  motocykl. zn. Simson SL 1, modro-bílé barvy,  motocykl zn. CZ 150 C, černo-žluté barvy, konkrétně černý rám a žluté blatníky, motocykl nezj. značky, tzv. Minibike, černo-zlaté barvy s nálepkami "Yamaha", motocykl zn. Tatran Manet S 125/03/B, v.č. 182199, zelené barvy s béžovými doplňky,  motocykl zn. Jawa 250, v.č. KAR0SERIE094626, MOTOR 097091. Barva motocyklu byla modrá s chromovanými blatníky. A poslední odcizený stroj je motocykl. zn. Simson SL 1, modro-bílé barvy. 

Aby se podařilo zloděje vypátrat, přivítali by vyšetřující policisté informace o podezřelém pohybu osob u výše uvedené nemovitosti, a to během inkriminované doby z 1. na 3. dubna. Je pravděpodobné, že se u tohoto objektu nacházelo i vozidlo, které motocykly odváželo. 

Také je pravděpodobné, že se pachatel bude snažit tyto stroje rozprodat. Je možné, že se objeví na různých burzách či je zloděj bude nabízet na internetových prodejních portálech.

Jakékoliv poznatky mohou svědci sdělit policistům osobně na Obvodním oddělení Zlonice, nebo telefonicky na čísle 974 873 578. Samozřejmě je možné využit i bezplatnou linku 158.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí