Obouchal si v Kladně auto, ale nezastavil

V pondělía 18. září v půl druhé odpoledne došlo v Kladně v ulici Cyrila Boudy za křižovatkou s ulicí Fibichova k dopravní nehodě.

Dosud nezjištěný řidič, jedoucí vozidlem Opel Astra ve směru od ulice Kleinerova na náměstí Sítná, nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem a vlastnostem vozidla a nedokázal včas zareagovat na před ním pomaleji jedoucí vozidlo Škoda Fabia, které řídila šestasedmdesátiletá řidička.
Řidič Opelu ve snaze se vyhnout střetu najel s vozidlem částečně vpravo na chodník, ale i přesto došlo ke střetu levé boční části vozidla Opel s pravým bokem škodovky a dále pravé boční části vozidla Opel se sloupem veřejného osvětlení. Vlivem nárazu do sloupu došlo k rozstříštění jeho pláště, kdy jeden z úlomků narazil do nohy procházející ženy. Řidič však nesplnil svoji zákonnou povinnost a z místa dopravní nehody odjel ve směru do ulice Jaroslava Kociána. Dvaapadesátiletá chodkyně byla z místa dopravní nehody odvezena vozidlem rychlé záchranné služby do Oblastní nemocnice Kladno. Ke zranění jiných osob nedošlo. Škoda byla vyčíslena na cca 50 000 Kč. Alkohol byl u obou žen vyloučen na místě provedenými dechovými zkouškami.

Aby se podařilo objasnit tuto dopravní nehodu, přivítali by vyšetřující policisté informace od případných svědků, této srážky. Jejich poznatky by také mohly pomoci k zjištění identity řidiče, který způsobil dopravní nehodu. Jakékoliv informace, které by pomohly zjistit nezodpovědného řidiče a objasnit průběh nehody, můžete sdělit vyšetřujícím policistům osobně na dopravním inspektorátu v Kladně, Havířská ulice, nebo je můžete kontaktovat na čísle 974 873 255, 251. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí